Elérhetőségeink

telefon-email

Megbízott Oktatásszervező irodánk, Budapesten található a XI. kerületben!
Időpont egyeztetés, esetlegesen felmerülő kérdések és útbaigazítás miatt keresse oktatásszervezőinket e-mailen. E-mailen bármikor elérhetőek vagyunk, telefonos elérhetőséget csak a már beiratkozott hallgatóinknak adunk, pontosan az online rendszerhez való hozzászoktatás érdekében. Beiratkozni csak személyesen lehet, előzetesen e-mailben leegyeztetett időpontokban!


E-mail: vizsgahaz@gmail.com


Címet azért nem találsz a weboldalon, mert e-mail formájában küldi a rendszer, amint elküldted e-mail formájában a jelentkezésed! Ebből kifolyólag csak a megadott és lebeszélt időpontokban tudunk beiratkozókat fogadni, amennyiben szabad helyeink engedik.


Kérdéseire, a fentebb megjelölt e-mail címen reggel 9 órától, délután 16 óráig válaszolunk.

Köszönjük megértését!

Sok sikert kívánunk Önnek a képzés sikeres teljesítéséhez!

ElérhetőségünkE-mail:
E-mail: vizsgahaz@gmail.com

Érettségi akár 1 év alatt!

Online érettségi tanfolyam!

Az online tanfolyamok önálló tanulást biztosítanak, és tanulmányait saját ütemezéséhez igazíthatja. A tanulás teljes egészében online történik, így a tanfolyamaink online platformjai éjjel-nappal rendelkezésre állnak.
A helyszíntől függetlenül online tanulhat. Az online tanfolyamunk által megszerzett érettségi bizonyítvánnyal, továbbtanulási célokat fontolgatva, lehet további Intézményekhez jelentkezni. A befejezett online érettségi tanfolyamunk középszintű bizonyítványt nyújt.

A legmagasabb szintű képzést biztosítjuk, amellett, hogy online!


Higgye el nem éri meg fontolgatni a dolgot, mert a befogadási létszámunk, hétről-hétre telítődik.
Jelentkezz online és tedd fel kérdéseid e-mailen keresztül. Kollégáink folyamatosan válaszolnak a kérdéseidre! Mivel képzésünk online, így a kérdéseidet is, akárcsak a jelentkezésedet online teheted fel ügyintéző kollégáinknak.

Email: vizsgahaz@gmail.com