VÁGD ZSEBRE AZ ISKOLÁT A TELEFONODBAN!

ONLINE TANULÁSI LEHETŐSÉG!

ONLINE ÉRETTSÉGI AKÁR 1 ÉV ALATT IS!

 


Minimum elvárás:

Meglévő 8 osztályos, általános iskolai bizonyítvány és a betöltött 16. életév!

 

Online otthonképzés, életképes választás!


Hallgatóink fizikai és érzelmi jóléte az egyik legfontosabb célunk! A jólét érzése nélkül a hatékony tanulás nem történhet meg. Online iskolánk lehetővé teszi a tanulóink számára, hogy értékesebb legyen számukra az otthon biztonsága és kényelme.

 

ÉRETTSÉGI KÉPZÉSEINK:

Adja meg saját magának, esetlegesen gyermekének az online középiskolai oktatást, amely a gondolkodás, a tanulás és a növekedés élettartamát ösztönzi. Online iskolánk önálló időbeosztást, rugalmasságot, személyre szabott tanulást és tanári támogatást kínál, minden érettségizőnk számára. Online érettségi képzéseink célja a hagyományos középiskolai képzésből kimaradók érettségihez juttatása. Azok számára jött létre, akiknek már behozhatatlan hátrányt jelent a munkaerő-piaci érvényesülésben az érettségi bizonyítvány hiánya.

Az online formában nyújtott új képzési forma könnyebb lehetőségeket teremt sok fiatal és felnőtt ember számára, főleg azoknak, akik már régebben ültek iskolapadban.

Lehetőséget ad a tanulás helyének és idejének megválasztására, mindenki akkor tanul, amikor éppen van arra ideje, és fog az esze, teljesen mindegy, hogy helyileg hol tartózkodik a hallgató és hogy a nap melyik szakában van. Amikor idő van és lehetőség akkor kell elővenni a laptopot és neki állni teszteket töltögetni! A lehető legfontosabb, hogy nem kell napi kapcsolattartásban lenni az iskolával és a pedagógusokkal, mert online rendszeren belül pofon egyszerű és érthető minden feladat. Egészen egyszerűen kötetlenebb kapcsolattartásra és információ átadásra van lehetőségük a hallgatóknak, mindamellett, hogy egy szuper lehetőséget kapnak arra, hogy lazábban, saját időbeosztással, saját tempóval végezzék el az érettségit.

Online rendszerünkben együttesen benne van a személyes jelenlét is, és az iskola.

A képzés célja azonban mindenképpen az, hogy a Közoktatási törvény által megengedett legrövidebb idő alatt biztosítson lehetőséget a középszintű érettségi megszerzésére olyan felnőttek számára, akiknek szinte behozhatatlan hátrányt jelent a munkaerő piaci versenyben, a munkahelyek megtartásában és a munkahelyek megteremtésében.

Ma már kötelezően elvárt az érettségi ahhoz, hogy boldogulni tudjunk a munkaerőpiacon.  

Felnőtt fejjel már sokan azt gondolják, hogy nehézkesen fog menni a tanulás, de higgyék el ez nem igaz! Éppen ezért találtuk ki az online rendszerben való tanulási formát.

 

ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL:

Az érettségi vizsga a középiskolát lezáró és főiskolai vagy egyetemi továbbtanulásra képesítő vizsga.         

Bár sok felnőttnek ez nem lényeges momentum, mert mára már az emberek többsége a munkahelyteremtése és megtartása miatt végzi el az érettségit. Legalább öt tárgyból kell érettségi vizsgát tenni, és azok közül négy kötelezően előírt: Magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol nyelv Online rendszerünk által a tavaszi és az őszi vizsgákat is, az országosan kijelölt vizsgaidőszakokban tartjuk, amit bárki meg tud nézni az internet segítségével is. De természetesen ezt előre jelezni fogjuk, minden hallgatónk számára. Ami nagyon fontos, és roppant nagy örömet okoz mindenkinek, hogy nálunk minden vizsga, az évközi vizsgáktól elkezdve, az érettségi vizsgáig, minden vizsgánk online formában zajlik le, az online rendszerünkön keresztül.

Természetesen attól, mert valami online formában működik még így is van írásbeli és szóbeli felelet is. Az írásbeli az online rendszeren belül törtinek tesztek fámájában, ahogy a szóbeli vizsga is, az online rendszeren belül fog megtörténni, de a laptop kamera segítségével. Ugyanis a szóbeli feleleteknél a laptop kamerának kell felelni és azt rögzíti majd a rendszerünk és értékelik majd ki a pedagógusaink.

Na persze az online rendszeren belül elég nagy szigorúság van, így annyira nem egyszerű, mint sokan gondolnák.

Érettségi képzéseinkre való jelentkezések folyamatosak, mivel online rendszerben működik iskolánk, egyéni kompetenciák és haladási ütem szerint végzik el hallgatóink, az online rendszeren belül a képzést, így szinte bármikor lehet csatlakozni az iskolánkhoz.

Sok sikert kívánunk Önnek a képzés sikeres teljesítéséhez!

ElérhetőségünkE-mail:
E-mail: vizsgahaz@gmail.com

Érettségi akár 1 év alatt!

Online érettségi tanfolyam!

Az online tanfolyamok önálló tanulást biztosítanak, és tanulmányait saját ütemezéséhez igazíthatja. A tanulás teljes egészében online történik, így a tanfolyamaink online platformjai éjjel-nappal rendelkezésre állnak.
A helyszíntől függetlenül online tanulhat. Az online tanfolyamunk által megszerzett érettségi bizonyítvánnyal, továbbtanulási célokat fontolgatva, lehet további Intézményekhez jelentkezni. A befejezett online érettségi tanfolyamunk középszintű bizonyítványt nyújt.

A legmagasabb szintű képzést biztosítjuk, amellett, hogy online!


Higgye el nem éri meg fontolgatni a dolgot, mert a befogadási létszámunk, hétről-hétre telítődik.
Jelentkezz online és tedd fel kérdéseid e-mailen keresztül. Kollégáink folyamatosan válaszolnak a kérdéseidre! Mivel képzésünk online, így a kérdéseidet is, akárcsak a jelentkezésedet online teheted fel ügyintéző kollégáinknak.

Email: vizsgahaz@gmail.com