Megkezdődtek a 2018-2019 tanévre a jelentkezések


Jelentkezni 2018 január 30-tól minden második héten kedden lehet.
A bővebb tájékoztatóra kattintva küldhetitek el online jelentkezéseteket

Esti Gimnázium/Felnőttoktatás

Érettségi gyorsan és tömören!

érettségiAz érettségi hiánya sokszor behozhatatlan hátrányt jelent a munkaerő-piaci versenyben!

Kiváló pedagógusaink, sokoldalú tapasztalattal rendelkeznek a szakmai tananyagok területén úgy a különböző szinteken, eltérő létszámú csoportos oktatás, mint a magánórák terén. Mindannyian nagyon szeretünk tanítani, és látni a diákjaink szakmai fejlődését. A Te sikered a mi sikerünk. Elkötelezettek vagyunk, hogy ösztönözzünk, kitaláljuk és teljesítsük az igényeidet. Korszerű tananyaggal és tanítási módszerrel biztosítjuk ezt. Azok, akik különböző szakmai végzettségeket kívánnak szerezni, jó kezekben vannak, mert teljes mértékben tisztában vagyunk a legfrissebb követelményekkel.

„Ameddig értelmünk elér, addig terjed hivatásunk, jogunk, kötelességünk. Amit képesek vagyunk megismerni, azt meg kell ismernünk.”
LUDWIG FEAUERBAACHvizsgadrukk legyőzhető?

A VIZSGADRUKK LEGYŐZHETŐ?!

Első látásra óriásinak tűnik a feladat – négy év anyagát, 1 év alatt megtanulni vagy legalábbis átismételni, feleleveníteni -, de korántsem lehetetlen.
Néhány apró trükkel megkönnyíthető a biflázás és a vizsgázás, és az sem mellékes, hogy mindennek az egyetemi, főiskolai évek alatt is hasznát vesszük majd.
Az érettségin az 1 év alatt megszerzett tudásról kell számot adni, ami ugye 4 évet foglal magában, rövidített tempóban!
Ennek különös tétje is van, hiszen nemcsak egy osztályzat, hanem akár a jövőnk is múlhat azon, bekerülünk-e a hőn áhított munkahelyre, pozícióra, egyetemre, főiskolára és szakra.

További részletek

Használd vizuális memóriádat a készüléshez!

Hogyan használd készüléshez a vizuális memóriád?

Számos módja van annak, hogy élesebbé tedd az eszedet a vizsga előtt, hogy jobban megragadjanak részletek, és így a kellő időben fel tudd őket idézni – a legegyszerűbb módszer az, hogy ha a vizuális memóriádra támaszkodsz.
Már az is rengeteget segíthet, ha nem egyszerűen fekete-fehér, monoton módon teleírt oldalakról tanulsz.

A saját kézzel készített jegyzeteket máris sokkal jobban memorizálni tudod, de ennél még jobb, ha kicsit kidekorálod a tanulnivalót.

További részletek

mit egyél és mit ne vizsga előtt

Mit egyél vizsga előtt és közben?

Nyilván mindannyian hallottátok már, hogy az is hatással lehet gondolkodási képességeitekre, mit esztek, mit fogyasztotok a tanulás vagy éppen a vizsga közben.Tehát mi az, amit a koffeinen kívül érdemes még a szervezetetekbe juttatni?
Senkinek sem meglepő, mégsem lehet eleget ismételni – a csokoládé kiváló élénkítő hatással lehet az agyra. Számos tudományos kutatás jutott már erre a következtetésre, hiszen nem csak a gondolkodásban segít, de jobb kedvre is derít, a depresszió ellen is hatásos, tehát összességében nagyon jó hatással lehet kedélyállapototokra is.

További részletek

használd okostelefonodat a készüléshez

Készülj okostelefonnal az érettségire!

Aki okostelefonját szeretné használni a készülés során, a természettudományos tárgyak esetén is megteheti ezt – a modern technológia nem csak azokon segít, akik évszámokat vagy verseket akarnak tanulni, de függvényeket és vegyületeket is megjeleníthet nekünk könnyen és gyorsan.

További részletek

szóbeli érettségi

MIT ILLIK A SZÓBELI VIZSGÁN, ÉS MIT NE TEGYÉL!

A szóbeli vizsgán elsősorban a tudásodat, felkészültségedet és előadó-képességedet díjazzák majd, tehát nagyrészt azon múlik, milyen jegyet kapsz, hogy mennyire tanultál lelkiismeretesen az elmúlt hetekben vagy akár években.
De legyünk őszinték – atlétában, fél óra késéssel, rágózva megjelenve annyi eséllyel indulsz legfeljebb, mint sánta hintaló az epsomi derbyn.

Kezdjük tehát az öltözékkel.

További részletek

Elérhetőségeink


Tel.: 0620/ 280-4900

E-mail: vizsgahaz@gmail.com

Érettségi 1 – 2 év alatt!

Kímélje meg magát attól, hogy munkáltatója az érettségi bizonyítványhoz kösse a munkahelye megtartását, előzze meg ezt a problémát, és még ma iratkozzon be az 1, vagy a 2 éves érettségi képzésünkre.
1, vagy 2 évet még a munkáltatók is meghagynak arra, hogy megszerezzék a munkavállalók az érettségi bizonyítványt, de több ideje, sajnos nincs!
Figyeljen, arra hogy ne a szeptemberi iskolai rohamban iratkozzon be, mert nem biztosított a szabad férőhelyek száma.
Legyen az elsők között, hogy munkáltatója már igazán biztosan tudhassa, azt hogy Ön mindent megtesz azért, hogy megtartsa munkahelyét.
Az 1 és 2 éves érettségi képzéseinket 98%-os arányban végzik el hallgatóink!

Ne hagyja a döntést az utolsó pillanatra, mert szeptemberben nagyon gyorsan betelnek a férőhelyek!!