Jelentkezési folyamat

HOMESCHOOL – OTTHONI ISKOLA!

Hogyan működik a beiratkozás és az online otthoni oktatás és tanulás?

1.Az érdeklődő diákok beiratkoznak, az online, 1 év alatt elvégezhető érettségi képzésünkre egy akkreditált iskolába, az éppen aktuális országban megbízott oktatásszervező iroda segítségével. Az aktuális, akkreditált intézmény egy teljes körű szolgáltatást nyújtó intézmény, ahol a diákok egy akkreditált, online, otthoni iskolába jelentkeznek. Online iskolánkhoz szükséges lesz behoznia a jelentkezőnek a személyes okiratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, adó kártya, és taj kártya) és minden eddigi meglévő bizonyítványát (általános iskolai, középiskola, szakmunkás bizonyítvány és szakiskolai bizonyítvány), jöhet csak szóba! Fontos tudni, hogy meglévő 8 osztályos, általános iskolai bizonyítvánnyal is tud bárki jelentkezni az online érettségi képzéseinkre. Ne habozzon e-mailt írni, ha bármilyen további kérdése van az otthoni oktatásban!

2.Mivel az érettségi képzés 100%-ban online így minden hallgató egyéni önképzéssel vesz részt az iskolában, ami magát az online oktatási rendszert takarja, amin belül minden segédletet, dolgozatot és szintfelmérőt megtalál. Az online rendszeren belül akárhányszor megismételhetők a dolgozatok, abban az esetben, ha a javító tanár kielemzése után, esetlegesen elégtelen lenne a dolgozat. Tehát nincs mit veszítenie, mert bármikor javíthat! Sokkal nagyobb segítséget kap a rendszer által a hallgató, mintha több évig, végig seggelné az unalmas tanórákat, sok esetben hozzá nem értő pedagógusokkal, levezetve. Szinte 85 %-ban 30 és 60 év közötti felnőttek kezdik meg online iskolánknál a képzést, de van 15 % a hallgatói csoportokban, akik 16 és 20 év közöttiek, éppen ezért, az ő esetükben lehetőséget nyújtunk a szülői ellenőrzésre. Online rendszerünkhöz bármikor kérhető szülői hozzáférés is, hogy a szülő láthassa, hogy éppen hol is jár a gyermeke a tanulásban.

3.Az online tanulás havi díja fedezi az otthoni oktatás összes költségét. A havi tanítási költség tartalmazza az összes szolgáltatást és tanulási segédanyagot. Ez magában foglalja az összes olyan professzionális szolgáltatást, mint például a nyilvántartás, az átiratok, a jelentési folyamatok adminisztrációja, a telefonos technikai szolgáltatások és az otthoni iskolai tapasztalatokhoz szükséges összes tananyag. Az adott intézmény, ahogy az online rendszeren belül is, így van, minden nyilvántartást vezet, érettségiző és már érettségit szerzett hallgatókról. A hallgatói feladatok elvégzése és a hallgatói tesztek besorolása után a hallgatói teszteket az az online rendszer folyamatosan menti, amit az adott intézmény is külön eltáról, a nyilvántartás céljából. A megbízott oktatásszervező cég, folyamatos segítséget nyújt a kijelölt irodánkban és e-mailben. Telefonon csak a már meglévő és beiratkozott hallgatóink tudnak az irodavezetéssel kommunikálni.

Az online, 1 év alatt elvégezhető érettségi képzéseinkre való érdeklődés első fázisában, csak e-mailes érdeklődési lehetőséget tudunk biztosítani, mert ezzel is szeretnénk hozzászoktatni minden kedves leendő hallgatónkat az online rendszer bevezetéséhez és kezeléséhez.

 

A kapcsolatok menüpontban megtalálja az érettségi képzésre való jelentkezéshez szükséges e-mail címünket.

Sok sikert kívánunk Önnek a képzés sikeres teljesítéséhez!

ElérhetőségünkE-mail:
E-mail: vizsgahaz@gmail.com

Érettségi akár 1 év alatt!

Online érettségi tanfolyam!

Az online tanfolyamok önálló tanulást biztosítanak, és tanulmányait saját ütemezéséhez igazíthatja. A tanulás teljes egészében online történik, így a tanfolyamaink online platformjai éjjel-nappal rendelkezésre állnak.
A helyszíntől függetlenül online tanulhat. Az online tanfolyamunk által megszerzett érettségi bizonyítvánnyal, továbbtanulási célokat fontolgatva, lehet további Intézményekhez jelentkezni. A befejezett online érettségi tanfolyamunk középszintű bizonyítványt nyújt.

A legmagasabb szintű képzést biztosítjuk, amellett, hogy online!


Higgye el nem éri meg fontolgatni a dolgot, mert a befogadási létszámunk, hétről-hétre telítődik.
Jelentkezz online és tedd fel kérdéseid e-mailen keresztül. Kollégáink folyamatosan válaszolnak a kérdéseidre! Mivel képzésünk online, így a kérdéseidet is, akárcsak a jelentkezésedet online teheted fel ügyintéző kollégáinknak.

Email: vizsgahaz@gmail.com